Acasa | Arhiva | Contact

Marti, 02 Octombrie 2012

Telegraf Online Constanta
revino la editia curenta
SUMARUL ZILEI
TOP 5
(02 Octombrie 2012)
Audieri în cazul scandalului din Tuzla
(2209 accesari)
Polițist, acuzat în fața instanței de un denunțător
(1847 accesari)
Sărbătoarea Recoltei și a Vinului Dobrogean la a V-a ediție
(1623 accesari)
“Domnule, esti bolnav psihic!”
(1543 accesari)
Mai multe cartiere din Constanța rămân fără apă
(1497 accesari)
ARHIVA
Alegeti o editie
Top 500 articole
INFORMATII UTILE
RECLAME
Icar Tours
 

Marti, 02 Octombrie 2012

Judecat pentru furt de motorină de la Oil Terminal

Cristina CARAPCEA (cristina.carapcea@telegrafonline.ro)

Judecat pentru furt de motorină de la Oil Terminal

Procurorii constănțeni au finalizat ancheta și l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe bărbatul suspectat că a furat motorină dintr-o conductă din incinta Depozitului 3 aparținând SC Oil Terminal SA Constanța, aflat în dana 69 a Portului Constanța. Nelu Șeitan, de 26 ani, din Ialomița, care locuiește însă fără forme legale în Cumpăna, va fi judecat pentru furt calificat. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Constanța, care a decis ca procesul să înceapă pe 2 noiembrie. De asemenea, procurorii au disjuns cauza și continuă cercetările pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în furtul de motorină și tragerea lor la răspundere. Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 8 spre 9 septembrie, Șeitan a fost prins în flagrant de lucrătorii Serviciului Poliției Transporturi Maritime (SPTM). Oamenii legii spun că bărbatul a venit la furat cu un microbuz, pe care îl modificase pentru a putea transporta motorina furată. El a scos banchetele din interior și a montat două rezervoare artizanale cu capacitatea de 1.000 litri fiecare. În momentul în care a fost depistat, Nelu Șeitan apucase să fure o tonă de combustibil și se pregătea să încarce și restul bidoanelor și recipientelor pe care le avea în microbuz, respectiv opt butoaie de tablă cu capacitatea de 200 litri fiecare și 37 de bidoane de câte 30 litri. Dacă nu ar fi fost prins, bărbatul ar fi putut fura aproape cinci tone de motorină.


PUBLICITATE

INSTALAȚIE ARTIZANALĂ Din cercetările polițiștilor a rezultat că Șeitan a montat o instalație artizanală pe conducta principală de încărcare-descărcare motorină din interiorul depozitului și, cu ajutorul a două pompe electrice racordate la rețeaua electrică a unei magazii din incinta societății, a sustras combustibilul. Anchetatorii au mai stabilit că motorina ajungea în rezervoarele din microbuz printr-un furtun din plastic în lungime de 80 de metri, care ieșea din curtea depozitului printr-o spărtură a gardului, fiind mascat de vegetația din zonă. Anchetatorii au găsit, lângă microbuz, un autoturism BMW, înmatriculat în Bulgaria, ce avea bușonul rezervorului de alimentare desfăcut, iar lângă el se aflau câteva pete mari de motorină. Oamenii legii au controlat mașina și au constatat că aceasta avea montat un rezervor de 160 de litri, în loc de 60 de litri cât era normal. Din cercetări s-a stabilit că BMW-ul aparține unui angajat al SC Oil Terminal SA, care era de serviciu în noaptea respectivă.

Comentarii in legatura cu acest articol
  1. stie si urucu
    de la gigi (08:39:09 02 Octombrie 2012)

    urucu nu stie de asta. sectia 5 e in floare

  2. sa te ...
    de la sa te... (20:54:28 02 Octombrie 2012)

    mai dat afara jegosule de ciuti sa stii cam sa te paradesc mai lasat sarac miai lot painea de la gura am familie boule nam furat sunt din aia dati afara nu ma semnez de data asta dar data viitoare am sa ma semnez ai grije....

Du-te la pagina 1
Calificativ actual Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00
Numar de voturi 1
Acordati un calificativ acestui articol
Spune parerea ta in legatura cu acest articol
Titlu
Nume
Mesaj
 
 
 

Știri de ultimă oră

INTREBAREA ZILEI
Credeți în viața de după moarte?
BULETIN DE STIRI
Vreau sa ma abonez la buletinul de stiri zilnic via e-mail
CURS VALUTAR BNR
1 USD = 3,5016 RON
1 EURO = 4,5220 RON
convertor valutar
PUBLICITATE OUTDOOR
 
RECLAME
Telegraf - Imobiliare
Toate informatiile, date, text, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale, indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra (si nu ziarul Telegraf sau administratorii site-ului) sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le incarcati sau le puneti la dispozitie in mod public in cadrul site-ului.
© 2006 Copyright S.C. Telegraf Advertising S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii de utilizare
Pagina a fost generata in 0.0112 secunde
Powered by
Inchide