100 de noi locuri de parcare au fost amenajate în Constanța, pe strada Badea Cârțan

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

100 de noi locuri de parcare au fost amenajate în Constanța, pe strada Badea Cârțan

Administrație 26 Martie 2021 / 08:50 1691 accesări
Foto: Primăria municipiului Constanța

Foto: Primăria municipiului Constanța

Aproximativ 100 de noi locuri de parcare au fost amenajate pe strada Badea Cârțan, pe terenul delimitat de blocurile K4, K10 și K16, informează Primăria municipiului Constanța.

Proiectul de reconfigurare urbană a avut drept obiectiv extinderea zonei pietonale și refacerea suprafeței destinate parcării autovehiculelor.

Lucrările edilitare au presupus un proces laborios. În etapa premergătoare asfaltării, s-a construit infrastructura terenului prin excavare și compactare.Au fost create zone destinate circulației pietonilor și au fost montate bordurile care delimitează noile locuri de parcare.

Procesul de asfaltare a zonei carosabile a fost finalizat prin așternerea a două straturi de asfalt, binder și strat de uzură. De asemenea, au fost asfaltate căile de acces în parcare, situate pe aleile Licurici și Lotca și au fost recondiționate trotuarele.

Suprafața destinată parcării autovehiculelor a fost marcată corespunzător. Locurile de parcare vor fi numerotate, după ce se va încheia procesul de asfaltare a parcărilor construite pe terenul delimitat de străzile Badea Cârțan și Tulcei și pe arterele adiacente.12