10.000 DE EURO pentru toţi copiii născuţi după 1 IANUARIE 2018?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
STATUL se pregăteşte să ofere 10.000 DE EURO pentru toţi copiii născuţi după 1 IANUARIE 2018?!
Social 11 Februarie 2018 / 17:21 2715 accesări 3 comentarii

Statul român intenţionează să le ofere copiilor născuţi după 1 ianuarie 2018 câte 10.000 de euro, în baza unei legi inițiate în Parlamentul României. Statul vrea să ofere aceşti bani pentru ca toţi copii să-şi continue studiile, să-și deschidă o afacere sau să își cumpere o casă din momentul când vor împlini 18 ani. Banii vor fi depuşi la CEC Bank, astfel încât, cu tot cu dobânzi, în momentul împlinirii a 18 ani, fiecare copil să aibă în cont 10.000 de euro. Banii vor putea fi "utilizați doar de titular și numai după împlinirea vârstei de 18 ani, însă cu o condiție: copilul să urmeze 12 clase. De asemenea, banii pot fi utilizați în situații precum studii universitare, pentru a-ți deschide o afacere, pentru a-și achiziționa o locuință sau pentru tratament în caz de boala ce necesită tratament costisitor".

În baza unei legi inițiate în Parlamentul României, urmează să se creeze Autoritatea Națională pentru Copii și Tineri, iar prin intermediul ei se va derula programul național prin care se deschid depozitele bancare pentru toți nou-născuții. "Am conceput acest proiect de lege cu gândul la toți copiii care la vârsta de 18 ani vor fie să meargă la facultate și familia nu îi poate susține financiar, fie la cei care vor să fie independenți și nu au niciun ajutor pentru a porni o afacere sau la cei care vor să își cumpere o locuință. Statul român trebuie să se îngrijească serios de fiecare cetățean în parte, încă din prima zi din viață. Această lege este un fel de mulțumire a statului român pentru fiecare născut și o garanție că statul se îngrijește de el. Iar la vârsta majoratului, statul român îi oferă un ajutor real prin intermediul căruia poate porni cu dreptul în societatea din postura de român major", a declarat unul dintre iniţiatorii legii.

Taguri articol
Loading...
loading...

3 comentarii

GIca Contra 19:30:51 / 11 Februarie 2018
Pentru prostime!

Mare este gradina Domnului! Cum altfel ar incapea in ea atitea parlamentari / analfabeti functionali? Cum ar functiona o asemenea legea si mai ales in folosului cui?! Si fara a intra in detalii relativ tehnice, ce ar insemna 10.000 Euro dupa 18 ani? Pai .... sa ne spuna ilustri initiatori ce inseamna azi livretele CEC de 5000 lei emise pana in 1990 ! Care era puterea de cumparare in 1990 si ce poti achizitiona azi cu echivalentul in RON si cu dobanzi cu tot?.... In fapt o alta balarie cu scopul de a creea o noua institutie bugetofaga pentru satisfacerea clientelei de partid....iar prostimea sa puna botul iar altii- nu spunem cine!- sa se puna pe facut copii in asteptarea unei viitoare pomeni de stat1 Aleluia!

Adrian 08:32:52 / 12 Februarie 2018
??!!

si copiii nascuti pe 31 decembrie 2017 nu beneficiaza de nimic ?? daca s-a nascut bietul de el pe 31 decembrie 2017, s-a lins pe bot...

nascut inainte de 01 ianuarie 2018 09:11:40 / 12 Februarie 2018
scalv versus alintat in statul de stramb al romanicai

Restul, sa se descurce cum pot. Ei nu sunt decat datori sa plateasca la stat. Pentru ei Statul reprezinta marele stapan, iar ei sunt doar niste simplii sclavi dispensabili

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1891 secunde