13 trenuri au avut întârzieri de peste 60 de minute. Porturile maritime sunt deschise

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

13 trenuri au avut întârzieri de peste 60 de minute. Porturile maritime sunt deschise

Social 09 Ianuarie 2017 / 13:34 719 accesări

13 trenuri înregistrează întârzieri de peste 60 de minute, alte 21 de trenuri sunt anulate, astfel încât luni la orele prânzului nu mai era niciun drum naţional închis circulaţiei auto, potrivit Ministerului Afacerilor Interne. "La acest moment nu mai sunt persoane blocate pe căile de transport rutiere. În Medgidia, județul Constanța, 7 persoane ale căror autoturisme au rămas blocate din cauza ninsorii sunt cazate la un hotel din localitate. Au fost redeschise circulației auto, în condiții de iarnă, autostrăzile A2 și A4. În acest moment nu mai există niciun drum național închis circulației auto (...) Toate aeroporturile sunt deschise și nu se înregistrează curse aeriene anulate sau cu întârzieri. De asemenea, 13 trenuri înregistrează întârzieri semnificative (peste 60 de minute), iar 21 de trenuri au fost anulate", potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, remis luni.

Porturile maritime sunt deschise, precum și cele fluviale, cu excepția portului Drobeta Turnu-Severin, închis din cauza vântului puternic. Totodată, traficul de pasageri pe relația Tulcea – Sulina/ Sfântu Gheorghe, precum și tranzitul cu bacul la Brăila se desfășoară cu greutate, din cauza sloiurilor de gheață.

În punctele de trecere a frontierei nu se semnalează restricții cu excepția PTF Zimnicea, Bechet, Ostrov și Turnu Măgurele de la frontiera cu Bulgaria, unde nu se poate traversa cu bacul.12