1.400 de posturi în agricultură, peste hotare. Joburi și pentru cei cu studii superioare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

1.400 de posturi în agricultură, peste hotare. Joburi și pentru cei cu studii superioare!

Social 22 Octombrie 2015 / 15:36 816 accesări

Vrei să muncești peste hotare? Companiile din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 2.420 de locuri de muncă. De exemplu, Belgia caută doi directori de audit în servicii financiare. Ca director de audit puteți câștiga între 3.000 și 5.000 de euro brut pe lună, spun reprezentanții companiei angajatoare. Însă cerințele sunt numeroase: trebuie să cunoașteți olandeză/engleză sau franceză/engleză și să aveți experiență în domeniu de cel puțin 2 ani. Republica Cehă pune la dispoziție 197 de joburi (lucrători în producţie, șoferi transport marfă, IT Service Desk Analyst etc.).

SPANIA CAUTĂ 800 DE MUNCITORI NECALIFICAȚI În Spania se caută un maseur, care va câștiga 960 de euro net pe lună, cu condiția să cunoască limba germană. În Spania mai este nevoie și de 800 de muncitori necalificați în agricultură. Pentru români sunt disponibile și trei locuri de muncă în Polonia, dacă vor să lucreze ca lăcătuși-sudori, dar se oferă și 50 de joburi în Ungaria, pentru operatori asamblare, care trebuie să cunoască limba maghiară. Austria pune la dispoziție un loc de muncă pentru un asistent de proiect. Slovacia vrea să angajeze 330 de români, printre care și muncitori necalificaţi în industria automobilelor, iar Franţa pune la dispoziție trei locuri de muncă pentru tăietori de lemne și agenți de curățenie. Și în Portugalia sunt disponibile posturi pentru muncitori necalificați în agricultură. Se caută 600 de persoane interesate de munca pământului. Cei dornici să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național, www.eures.anofm.ro, sau se pot adresa biroului specializat din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanţa, la numărul de telefon 0241/481.553, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

În Germania se oferă 116 joburi, în diverse domenii (asistenți medicali generaliști, asistenți de manager, agenți de securitate etc.). În Suedia se caută 130 de români care pot câștiga până la 4.700 de euro brut pe lună. Se oferă 5 posturi pentru ingineri laboranți, 5 pentru microbiologi, dar și 5 posturi pentru ingineri în biomecanică și tot atâtea pentru cercetători în genetică. Angajatorii din Suedia pun la dispoziție și 5 joburi pentru biologi (cercetători în biologie), 5 pentru ingineri în tehnologia farmaceutică, 5 pentru farmaciști sau 5 pentru chimiști. Se caută și 5 ingineri pentru testare software, 5 arhitecți de sistem software, 5 dezvoltatori de software sisteme integrate, 10 dezvoltatori de software, 10 medici generaliști, 10 tinichigii auto, 20 de femei de serviciu, 10 mecanici auto și 15 vopsitori auto. Marea Britanie oferă 165 de posturi. Se caută îngrijitori de persoane, constructori de structuri metalice - sudură în oţel și asistenți medicali. În Norvegia sunt disponibile 22 de joburi, pentru dulgheri, tinichigii sau instalatori de ventilație. Ei pot câștiga chiar și 20 de euro pe oră.

Citește și:

Ce se caută pe piața muncii. Sute de joburi disponibile!

Se pregătesc 10.000 de joburi noi!

Subvenții lunare pentru angajatori. Ce trebuie să faci ca să primești bani de la stat!

Taguri articol


12