20 de miniştri au depus cerere de retragere a demisiei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

20 de miniştri au depus cerere de retragere a demisiei

Politică 22 Iunie 2017 / 14:26 3573 accesări

Mai mult de jumătate dintre miniştrii demisionari ai Cabinetului Grindeanu au făcut cerere de retragere a demisiilor din Guvern, anunţă România TV. Cerere retragere demisie Sevil Shhaideh Sedinta de guvern Lia Olguta, Carmen Dan, SevilvShhaideh Cerere retragere demisie Sevil Shhaideh Sedinta de guvern

Alina Petrescu, declaraţie de presă: În acest moment avem depuse 20 de cereri de retragere a demisiilor depuse. Dar toate sunt lipsite de obiect, pentru că, se ştie bine, Legea 90, la art. 6, spune care sunt condiţiile de a-şi da demisia. Toate cererile de retragere conţin şi numărul de înregistrare a cererii de demisie. Din moment ce au număr de înregistrare, înseamnă că s-a luat act de ele, deci sunt irevocabile.

Guvernul a fost demis, miercuri, în urma adoptării în Parlament a moţiunii de cenzură a PSD-ALDE "România nu poate fi confiscată. Apărăm democraţia şi votul românilor".

Anterior, pe 15 iunie, marea majoritate a miniștrilor Guvernului Grindeanu și-au depus demisiile, în încercarea de a forța plecarea premierului Sorin Grindeanu, iar apoi au decis să le retragă. ”Activitatea Guvernului continuă. În ministere se lucrează” a mai spus Alina Petrescu.

Taguri articol


12