2019, an cu rezultate foarte bune pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

2019, an cu rezultate foarte bune pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța

Sport 05 Decembrie 2019 / 10:12 665 accesări

Anul 2019 a fost unul de succes pentru Asociația Județeană de Lupte Constanța, marcat de o salbă impresionantă de medalii. Cele zece cluburi care fac parte din Asociația Județeană de lupte Constanța au cucerit peste 100 de medalii la competițiile interne și internaționale. Cele mai de succes cluburi din cadrul Asociației Județene au fost și anul acesta LPS „Nicolae Rotaru” și CS Farul.

„Este un bilanţ excelent pentru Asociaţia Judeţeană de Lupte Constanţa, cu medalii atât în competiţiile naţionale, cât şi în cele internaţionale. Felicitări sportivilor pentru efortul depus, aceşti copii au înţeles că mai întâi obţinem rezultate şi apoi vin recompensele. Noi, luptătorii, am reprezentat cu onoare Constanţa sportivă şi aş dori ca şi autorităţile să fie mai aproape de lupte, să ne susţină mai mult. Toate performanţele luptătorilor au avut în spate fondurile proprii ale asociaţiei, banii privaţi veniţi din sponsorizările unor agenţi economici şi sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa”, a declarat preşedintele de onoare al AJL Constanţa, Gigi Pambuca.

Asociația Județeană de Lupte Constanţa pregătește o festivitate de premiere a celor mai buni luptători constănţeni ai anului 2019, festivitate care va avea loc la mijlocul acestei luni.



12