3 cele mai comune vise şi ce înseamnă acestea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

3 cele mai comune vise şi ce înseamnă acestea

Lifestyle 24 August 2018 / 21:46 916 accesări

Psihologii spun ca visele pot fi adevărate semnale de alarmă pentru viaţa noastră, dar şi că ele reprezintă izvoare nesecate de informaţii despre noi şi despre caracterul nostru. Ei bine, astăzi dam frâu liber explicaţiilor şi vă facem cunoscute semnificaţiile a 3 dintre cele mai întâlnite vise, conform specialiştilor.

Visezi că eşti în cădere / cazi

Acesta este unul dintre cele mai întălnite vise. Dacă visezi că eşti în cădere liberă, specialiştii spun că e bine să iei o pauză în viaţa ta, fiindcă te afli într-o perioadă în care ai scăpat lucrurile de sub control. Fie te-ai ataşat prea mult de o situaţie, fie că eşti confuz, însă totul se învârte în jurul tău. Ar fi bine să te relaxezi. Însă, dacă visezi că zbori în aer, de exemplu, înseamnă că tocmai ai scăpat de nişte lucruri care te trăgeau în jos.

Visezi apă

Apa este unul dintre lucrurile visate extrem de des. Ea semnifică mai multe lucruri. Dacă visezi o apă care curge, psihologii spun că este o experienţă ce revarsă pozitivism în viaţa noastră. Astfel, un asemenea vis este un semn bun.

Însă dacă visăm apă curgătoare care provoacă inundaţie sau dacă visăm valuri uriaşe ce ne acoperă, este semn că un pericol se va întâmpla în cel mai scurt timp. Ar trebui să fim atenţi la aceste semne dacă se repetă.

Apa limpede, spre exemplu, visarea unui lac, poate însemna fericire. Însă apa tulbure poate însemna că cineva din familie sau din cercul de apropiaţi urmează să se îmbolnăvească.

Visezi bani

Şi banii apar destul de des în visele noastre. Unii dintre noi se vor trezi dimineaţă extrem de fericiţi cu gândul că urmează să primească un bonus, o mărire de salariu sau nişte bani în plus. Specialiştii spun însă că interpretarea banilor în vis diferă. Banii aduc necazuri. Dacă visezi că găseşti bani, specialiştii spun că, de fapt, vei pierde. Dacă visezi însă monede, specialiştii spun că acesta este un semn energetic. Va urma reîncărcarea bateriilor. Iar dacă pierzi bani în vis se spune că îţi vei pierde o calitate esenţială, ce te defineşte ca om. Poate nu vei mai fi atât de bun cu alţii sau poate că îţi vei pierde prea uşor speranţa.

În concluzie, este extrem de interesant să ştiţi ce semnifică fiecare vis. Dacă doriţi să vedeţi interpretarea mai multor vise, vizitaţi pagina: https://horoscopul-de-azi.ro/dictionar-de-vise-cum-interpretam-visele/

Sursa articol: Horoscopul de azi - Dictionar de vise

Taguri articol


12