300.000 de persoane, interceptate în 5 ani! Este mult sau puţin?

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
300.000 de persoane, interceptate în 5 ani! Este mult sau puţin?
Justiție 19 Mai 2017 / 15:35 337 accesări 2 comentarii

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că nu poate aprecia dacă numărul interceptărilor este mare sau mic, deoarece nu cunoaşte numărul cazurilor existente pe rol. Inspecția Judiciară poate spune dacă sunt multe sau puține, a adăugat ministrul. Întrebat vineri, la Iaşi, dacă numărul interceptărilor nu i se pare mare, Tudorel Toader a răspuns: "Nu pot face eu aprecierea pentru că nu știu numărul cauzelor existente pe rol. Sigur, o apreciere așa comună poate să ne ducă la o concluzie, dar dacă ele sunt multe sau puține ne pot spune numai specialiștii din Inspecția Judiciară, poate să rezulte numai din raportul dintre numărul de solicitări, cereri de interceptare și din numărul de aprobări, după care numărul de valorificare a lor în justiție". Avocatul Radu Chiriţă, cadru didactic la Facultatea de Drept a Universitatea ”Babeş-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca, a solicitat tuturor instanţelor din ţară să îi comunice numărul solicitărilor de interceptări telefonice din perioada 2010-2015, estimând că au fost ascultate circa 300.000 de persoane. Întrebat dacă se poate vorbi despre România ca despre un stat polițienesc, în condițiile în care s-a ajuns la interceptarea unui număr atât de mare de persoane, Chiriță a spus că este inacceptabil ceea ce se întâmplă.

2 comentarii

Contabil 16:05:27 / 20 Mai 2017
Trageti si singuri concluziile

De 16 ori mai multe decat in SUA.

Cu aprobarea lui... 09:15:34 / 23 Mai 2017
NKU KURU..PANSESLUTA ....NR4 ..

Și toată gașca de muisti care au ieșit în stradă să susțină acest monstru Băsescu care de lupta ...contra poporului care la "ales"...Așa cu sprijinului celor de mai sus au fraudat..furat referendumuri care iau demis..alegeri din 2009 ..2014..cele din 2016 au fost cele mai cinstite alegeri din istorie când PSD și LIVIU au câștigat la scor de....neprezentare...N scor care arată adevărata... valoare a celor enumerați mai sus care urlau că nu sânt bani pt ce promit PSD &ALDE...Uite Pansesluto muisto că sânt bani ..Deja sa dublat salariile și pensiile și a scăzut TVA sau sa eliminat ..cele 102 taxe Așa că sugeți pula BASISTI.. stați la rând...Cei enumerați mai sus au.... prioritate. !!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.3191 secunde