A explodat cursul valutar! Leul, la cea mai slabă cotație din ultimii cinci ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
A explodat cursul valutar! Leul, la cea mai slabă cotație din ultimii cinci ani
Economie 10 Noiembrie 2017 / 15:15 2191 accesări 2 comentarii

Euro continuă să crească, în contextul scandalului legat de modificarea Codului fiscal. Banca Națională a României a stabilit, vineri, un curs de 4,6390 lei. Este cea mai mare valoare din ultimii cinci ani. Moneda națională nu a mai avut o cotație atât de slabă din 3 august 2012 - 4,6481 lei/euro, nivel care a și rămas până acum maxim istoric. Leul s-a depreciat accelerat pe piaţa interbancară, inclusiv în faţa monedelor din regiune, începând cu a doua parte a zilei de marţi, pe fondul protestelor împotriva măsurilor de modificare a Codului fiscal, măsuri criticate aspru atât de sindicate, cât şi de patronate.

Pe de altă parte, moneda naţională s-a apreciat în faţa dolarului american, cotaţia fiind stabilită de Banca Națională a României la 3,9803 lei, mai puţin cu 0,62 de bani, în comparaţie cu şedinţa precedentă, când un dolar american valora 3,9865 lei.

Taguri articol

2 comentarii

George 16:10:32 / 12 Noiembrie 2017
Asta ati votat

Rezultatul masurilor economice PSD au aruncat economia si implicit monedei la groapa de gunoi. Cursul din 10 noiembrie 2017 e cel mai bun exemplu. Partea proasta e ca nu cred ca se va opri aici devalorizarea leului.. Asa se intampla cand dai drumul la consum folosind bani rezervati pentru investitii si infrastructura.

Neftali 17:04:49 / 12 Noiembrie 2017
Beneficiul acestei oferte

Beneficiul acestei oferte te va uimi Citeste oferta pina parte capat .Risc 0.Cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa cistige 1500 RON ( lei noi ) lunar.Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor.Ne gasiti la adresa de email : atingerea12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.257 secunde