A încetat din viaţă un fost preşedinte al FRF

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

A încetat din viaţă un fost preşedinte al FRF

Sport 17 Septembrie 2020 / 00:26 776 accesări
Mircea Pascu (sursa foto: www.frf.ro)

Mircea Pascu (sursa foto: www.frf.ro)

Site-ul oficial al Federației Române de Fotbal (FRF) a anunţat decesul lui Mircea Pascu, fost preşedinte al FRF în 1990.

„Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 85 de ani, a fostului președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Pascu.

Născut la 6 noiembrie 1934, la Petroșani, Mircea Pascu a fost conducător la cluburi precum Jiul Petroșani și Corvinul, înainte ca în perioada 1983-1989 să îndeplinească rolul de vicepreședinte FRF.

A fost președintele FRF în 1990, începând din luna februarie și până la alegerile din august. Ulterior a fost președinte la Rapid și Poli Timișoara.

Pe plan internațional, a fost membru al Comisiei de organizare a competițiilor fotbalistice europene, membru în comisia de protocol FIFA, membru al Comisiei Fair-Play UEFA, fiind, de asemenea, numit membru de onoare al forului european.

Înaintea partidelor din următoarea etapă a competițiilor organizate de FRF va fi ținut un moment de reculegere în memoria lui Mircea Pascu.

Federația Română de Fotbal transmite condoleanțe familiei și celor apropiați”, a fost mesajul postat pe site-ul www.frf.ro.12