A mai rămas o necunoscută la Trofeul “Telegraf”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Trofeul “Telegraf” la fotbal în sală, ediţia a 21-a

A mai rămas o necunoscută la Trofeul “Telegraf”

Sport 13 Februarie 2012 / 00:00 14891 accesări

A 21-a ediţie a Trofeului “Telegraf” la fotbal în sală, cea mai veche competiţie de acest gen din ţară rezervată veteranilor, şi-a mai desemnat, ieri, la Sala Sporturilor, după disputarea ultimelor meciuri din faza Grupelor B, C şi F, încă o formaţie care va continua lupta pentru câştigarea trofeului. Este vorba de Perla Murfatlar, care a remizat, scor 4-4, după un meci extrem de spectaculos, cu Telegraf, astfel că se cunosc 15 echipe calificate în optimile de finală ale competiţiei: Luceafărul Ovidiu, Polaris Meconst şi Liga Ofiţerilor (Grupa A), Club 29 Eforie şi Dinamo Rik (Grupa B), Real, Telegraf şi Perla Murfatlar (Grupa C), Capitol ’84 şi Socep (Grupa D), Arca ANR, Callatis Mangalia şi Vulturii Cazino (Grupa E), Municipal şi CFR (Grupa F). Ultima echipă care va juca în optimi va fi stabilită miercuri, înaintea tragerii la sorţi a partidelor din optimi, tot prin tragere la sorţi, în urnă urmând să se afle două formaţii: Săgeata Stejaru şi Poliţia Spada, aflate la egalitate perfectă în clasamentul echipelor de pe locul trei: 3 puncte şi golaveraj 6-6. Tragerea la sorţi va avea loc miercuri, ora şi locul de desfăşurare urmând să fie anunţate în numărul de mâine al ziarului.

Partidele de duminică au fost arbitrate de Adriana Turnea, Sorin Gherasim, Cătălin Toader, George Nedelcu, Ionel Nae şi Marian Simion.

Turneul este organizat de cotidianul Telegraf, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa.

REZULTATE

Gr. C: Intersport - Real 0-4 (0-1)

Gr. B: Dinamo Rik - Olimpia 6-3 (2-3)

Gr. F: Municipal - CFR 2-2 (0-1)

Gr. C: Telegraf - Perla Murfatlar 4-4 (1-2) -

contestaţie nefondată Telegraf

Gr. B: Club 29 Eforie - Săgeata Stejaru 1-0 (0-0)

Gr. F: FC Amicii - Store 7-3 (3-2)12