Academia de Volei Tomis Constanța organizează Constanța Beach Volleyball Tour

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe plaja „Luv” din Mamaia

Academia de Volei Tomis Constanța organizează Constanța Beach Volleyball Tour

Sport 25 Iulie 2019 / 15:56 966 accesări

Florin Voinea

Florin Voinea

Andrei Talpeș

Andrei Talpeș

În perioada 25-28 iulie, Academia de Volei Tomis Constanța va organiza, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, pe plaja „Luv” din staţiunea Mamaia, primul turneu din cadrul Constanța Beach Volleyball Tour. Partenerii competiției sunt Federația Română de Volei, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Zizin Ape Minerale. Constanța Beach Volleyball Tour a început joi după amiază, cu meciurile din întrecerea feminină, după care vor intra în febra partidelor şi băieții. Turneul se va încheia duminică seară, fiind programate în nocturnă.

„Am gândit acest proiect mai în amănunt, urmând să organizăm trei turnee. La primul turneu vor participa câte 16 echipe la feminin și masculin, iar valoarea totală a premiilor este în valoare de două mii de euro. Vreau să mulțumesc pentru sprijin Consiliului Județean Constanța, care a susținut aceste proiect în totalitate”, a declarat Florin Voinea, preşedintele Academiei de Volei Tomis Constanța şi antrenorul echipei feminine de volei CS Medgidia, nou promovată în Divizia A1.

„Este un proiect la care am muncit încă de anul trecut, deoarece este o oportunitate pentru Constanța de a organiza astfel de evenimente. Putem realiza lucruri formidabile. Voleiul are tradiție în Constanța și trebuie să reînviem această disciplină. Ne adresăm publicului larg, pe care îl invităm să urmărească partidele, mai ales că vor fi și concursuri cu premii, multe surprize și distracție” - Andrei Talpeș, organizator evenimente sportive,

„Am susținut și anul trecut și susținem și în acest an turneele de volei pe plajă, proiectele legate de volei. Le dorim mult succes organizatorilor” - Alexandru Negraru, inspector DJST Constanța.

Turneul Constanța Beach Volleyball Tour se anunță unul incendiar, la această competiție nelipsind concursurile cu premii, muzica și buna dispoziție, au anunţat organizatorii.

Următoarele două turnee din seria Constanța Beach Volleyball Tour vor fi organizate astfel - 1-4 august: plaja „Blanco by Bavaria Blu” din staţiunea Mamaia (vis-a-vis de Radio Vacanţa); 8-11 august: plaja „Blanco by Casino” din staţiunea Mamaia (lângă Princess).12