Accident cumplit în vamă! 150 km/h, un mort și un rănit grav

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accident cumplit în vamă! 150 km/h, un mort și un rănit grav

Eveniment 26 Septembrie 2018 / 08:54 1307 accesări

În noaptea de 25 spre 26 septembrie, punctul de trecre al frontierei de la Negru Vodă a fost scena unui grav accident rutier. Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, o persoană a murit şi alta a fost rănită grav.

În jurul orei 3.00, un bărbat în vârstă de 32 de ani, aflat la volanul unui autoturism ce rula cu viteză foarte mare dinspre oraşul Negru Vodă către frontieră a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în cu coliziune cu un autoturism parcat pe partea stângă, în afara părţii carosabile, în zona clădirii administrative din PTF Negru Vodă, ce se află pe teritoriul României. „În urma impactului, autoturismul condus cu viteză foarte mare a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric, rezultând decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani“, se arată în comunicatul IPJ.

La rândul său, directorul Gărzii de Coastă, comisarul şef de poliţie Cristian Cicu, a declarat pentru AGERPRES că accidentul, soldat cu decesul şoferului şi rănirea gravă a celeilalte persoane din autoturism, s-a petrecut la o distanţă de aproximativ 300 de metri de zona de control a documentelor din punctul comun de trecere a frontierei, aflată pe teritoriul Bulgariei, şi că nu poate fi luată în considerare o încercare de forţare a frontierei de stat. „Pur şi simplu a scăpat de sub control autovehiculul, martorii oculari declarând că a condus cu viteză foarte mare, avea aproximativ 150 de km/oră“, a mai declarat Cristian Cicu.12