Accident rutier în staţiunea Predeal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accident rutier în staţiunea Predeal

Eveniment 02 Decembrie 2023 / 15:37 611 accesări
arhivă

arhivă

Traficul rutier pe DN1 este blocat între Ploieşti şi Braşov, în staţiunea Predeal, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Primele date de la faţa locului arată că cinci persoane primesc ajutor medical.La faţa locului sunt se află echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Serviciului Criminalistic care fac cercetări pentru lămurirea condiţiilor în care s-a produs accidentul.

„Traficul rutier este blocat pe DN1, în zona localităţii Predeal, ca urmare a unui accident de circulaţie, ce a avut loc cu puţin timp în urmă. În accident sunt implicate 3 autovehicule şi în urma coliziunii dintre acestea, 5 persoane, ocupanţi în autovehicule, beneficiază de sprijin medical. Traficul rutier urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil, după finalizarea activităţilor de cercetare şi îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil”, a transmis Poliţia judeţeană Braşov.

Instituţia precizează că drumul este impracticabil din cauza poziţiei vehiculelor implicate în accident, iar traficul rutier urmează a fi reluat de îndată ce va fi posibil.

Poliţia Braşov recomandă şoferilor să respecte semnalizarea şi să conducă prudent.Ştiri recomandate

12