ACCIDENT TERIBIL cu șapte victime, pe un drum național

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ACCIDENT TERIBIL cu șapte victime, pe un drum național

Eveniment 13 Februarie 2018 / 00:04 1255 accesări

O persoană a murit şi alte şase au fost rănite, fiind transporate la spital, în urma unui accident produs luni seară pe drumul naţional 73, în judeţul Argeş. Primele date de la faţa locului arată că în accident a fost implicat un autoturism care a lovit violent o căruţă. În urma accidentului, circulaţia pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung Muscel, a fost blocată, urmând să fie reluată după finalizarea cercetării la faţa locului şi eliberarea carosabilului.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, accidentul a avut loc pe drumul naţional 73, în localitatea Schitu Goleşti, unde o căruţă în care se aflau cinci persoane şi care se deplasa dinspre Piteşti către Câmpulung a fost izbită violent de un autoturism care circula în acelaşi sens şi în care se aflau trei persoane, scrie news.ro. În urma impactului, o femeie în vârstă de 25 de ani aflată în căruţă a murit pe loc, iar trei dintre pasagerii căruţei şi toate cele trei persoane aflate în autoturism au fost răniţi.

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat că toţi cei şase răniţi au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi transportaţi la spital. A opta persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital, nesuferind leziuni, ci doar câteva zgârieturi şi un atac de panică.12