Accidentul din Ungaria: Șoferul punea manele pe facebook în momentul producerii tragediei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Accidentul din Ungaria: Șoferul punea manele pe facebook în momentul producerii tragediei

Eveniment 23 Mai 2018 / 11:47 9460 accesări

Șoferul care se afla la volanul microbuzului implicat într-un cumplit accident, în Ungaria, în urma căruia nouă români și-au pierdut viața, era un bărbat din Târnăveni, care făcea un LIVE pe pagina de Facebook, în momentul în care a intrat într-o depășire, cu viteză, și s-a izbit frontal de un camion.

Potrivit Adevărul.ro, șoferul, Petru Kalau, era din Târnăveni și era tatăl a doi copii. În teribilul accident produs la aproximativ 60 de km de Budapesta, pe DN 4, și-au pierdut viața 9 români.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis, miercuri, că toate cele nouă victime din accidentul de microbuz produs în Ungaria au fost identificate, fiind cetăţeni români. Trupurile au fost transportate la morgă pentru efectuarea necropsiei.

„Conform ultimelor informaţii obţinute în cursul nopţii de echipa consulară mobilă prezentă la faţa locului, toate cele nouă victime ale accidentului au fost identificate ca fiind de cetăţenie română. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru efectuarea autopsiei”, anunţă MAE, într-un comunicat de presă.

MAE se va preocupa de repatrierea persoanelor decedate.12