Acțiunea caritabilă „Delicii și tradiții de Paște“

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Comunicat de presă

Acțiunea caritabilă „Delicii și tradiții de Paște“

Social 24 Aprilie 2019 / 10:50 671 accesări

Colegiul Psihologilor din România – filiala Constanța, în parteneriat cu Mira System Group (inițiatorul proiectului), Yves Rocher și Metalica Pro Vest, vor aduce zâmbete pe chipul copiilor seropozitivi de la orfelinatul "Casa Speranței" din Constanța. Acțiunea caritabilă poartă numele "Delicii și tradiții de Paște" și are loc astăzi, 24 aprilie 2019, începând cu ora 14.00, la Casa Speranței, din strada Crișana nr. 67.

Psihologii constănțeni, împreună cu toți partenerii din proiect, vor vopsi ouă împreună cu copiii, vor organiza o vânătoare de ouă, iar micuții vor primi dulciuri și hăinuțe din partea organizatorilor. Totodată, elevii Colegiului Național de Arte "Regina Maria" vor susține un program artistic special pentru copii.

"Suntem în Săptămâna Mare și dorim să facem o bucurie copiilor nepăstuiți de soartă, care cer iubirea noastră, a comunității. Împreună cu prietenii și partenerii noștri, vom organiza o acțiun caritabilă la Casa Speranței din Constanța, unde ne dorim să dăruim zâmbete zecilor de copii infestați cu HIV. Vom vopsi împreună ouă de Paște, pentru a simți și ei bucuria minunatelor Sărbători, să simtă că au pe cineva aproape, chiar dacă din păcate nu au o familie care să le ofere căldură și dragoste. De asemenea, vom organiza un concurs foarte interesant prin care toți copiii vor fi angrenați în găsirea ouălor ascunse, iar la final fiecare copil va primi dulciuri și hăinuțe în semn de iubire și prețuire din partea noastră", declară prof. univ. dr. Mihaela Rus, președintele Colegiului Psihologilor din România – filiala Constanța.

"Este o mare bucurie pentru noi că, și în acest an, reușim să facem o bucurie copiilor aflați în suferință din Constanța. Întotdeauna a fost o mare plăcere să fim alături de ei, să ne jucăm cu ei, să le oferim din puțin nostru. Sunt copii minunați, inteligenți, plini de optimism și dornici să cunoască oameni noi, cu care să împărtășească din visele lor, din pasiunile lor, din speranțele lor", declară Ec. Mariana Bolcheș, reprezentantul MGM.12