Acțiuni în cadrul proiectului „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Acțiuni în cadrul proiectului „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța”

Sport 21 Noiembrie 2019 / 13:06 1170 accesări

În acest an se împlinesc 100 de ani de fotbal la Constanța. Echipa de tradiție de la țărmul mării, FC Farul, desfășoară cu acest prilej un proiect menit să promoveze mișcarea, sportul și, în special fotbalul, ca stil de viață sănătos, dar și pentru a descoperi noi talente pentru fotbalul constănțean. Realizat cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Proiectul „Joacă fotbal cu FC Farul Constanța” implică grupele de copii și juniori din cadrul clubului, alături de antrenori, dar și de jucători de la echipa de seniori, care merg în școli din întreg județul.

„Alb-albaștrii le arată elevilor ce înseamnă antrenamentele pentru fotbaliști, angrenându-i în această activitate, dispută jocuri amicale cu echipele fiecărei școli, organizează concursuri de îndemânare, îi premiază pe cei mai talentați copii cu echipament sportiv cu însemnele FC Farul, invitații la meciurile oficiale din Liga a 2-a, mingi cu semnăturile jucătorilor noștri, șepci, rucsacuri și tricouri ale echipei noastre, ediția limitată de Centenar care marchează 100 de ani de fotbal la Constanța, și îi motivează să-și urmeze visul de a deveni fotbaliști!

Tot în cadrul proiectului, la Constanța vor veni nume mari din fotbalul românesc, care vor conduce antrenamentele micilor fotbaliști, vor dezvălui secretele reușitei în fotbalul la cel mai înalt nivel și îi vor încuraja pe copii și juniori în drumul lor către marea performanță”, menționează site-ul oficial al clubului constănțean.12