Acțiunile de deratizare, reluate în municipiul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Acțiunile de deratizare, reluate în municipiul Constanța

Administrație 23 Mai 2024 / 17:33 588 accesări
Foto: Primăria Constanța

Foto: Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța a reluat acțiunile de deratizare, necesare pentru menținerea sănătatea întregului oraș.

În aceste zile se amplasează momeli toxice în locuri inaccesibile populației pentru protejarea sănătății constănțenilor, conservării şi protecţiei mediului înconjurător. Momelile, care conțin substanțe raticide anticoagulante biodegradabile, sunt protejate în stațiile de intoxicare marcate și inscripționate corespunzător. Acestea sunt amplasate în toate zonele orașului, inclusiv în parcuri, promenade, scuaruri și platforme de deșeuri.

Constănțenii sunt rugați să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le reperează în parcuri sau zone verzi.

Se interzice ridicarea momelilor de la locurile în care au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!

Atenționăm persoanele juridice și fizice din municipiu că au obligația să efectueze deratizarea imobilelor, incintelor și gospodăriilor pe care le dețin, folosind numai substanțele aprobate de Ministerul Sănătății și prestatorii autorizați, concomitent cu acțiunile Primăriei, precum și ori de câte ori este necesar, precizează comunicatul primărieiŞtiri recomandate

12