Actorul Sam Neill, cunoscut din saga „Jurassic Park”, a dezvăluit că are cancer

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Actorul Sam Neill, cunoscut din saga „Jurassic Park”, a dezvăluit că are cancer

Monden 18 Martie 2023 / 14:33 6185 accesări
facebook.com/TwoPaddocks

facebook.com/TwoPaddocks

Actorul Sam Neill, celebru pentru rolul paleontologului ”Alan Grant” din saga ”Jurassic Park”, a dezvăluit în memoriile sale, că se tratează pentru un cancer de sânge în stadiul 3, informează AFP.

„Adevărul este că sunt bolnav. Poate pe moarte. Va trebui să accelerez”, scrie el în primul capitol al cărţii sale „Did I ever tell you this?”, pe care a scris-o în timp ce făcea chimioterapie. Într-un interviu acordat ziarului britanic The Guardian, actorul precizează însă că este în remisie, dar că va trebui să continue tratamentul pentru tot restul vieţii. „Nu pot pretinde că anul trecut nu a avut momentele sale întunecate”, a explicat el, în condiţiile în care cancerul său, un limfom non-Hodgkin, a fost diagnosticat în 2022.

Sam Neill, în vârstă de 75 de ani, este cunoscut mai ales pentru interpretarea unuia dintre protagoniştii din „Jurassic Park”, profesorul „Alan Grant”, în trei episoade ale acestei saga, primul dintre acestea, din 1993, avându-l ca regizor pe Steven Spielberg. Sam Neill are olungă carieră în faţa camerei de filmatîncepută în anii 1970 şi care a continuat până la roluri mai recente, cum ar fi în serialul de succes „Peaky Blinders” şi în cel mai recent episod din „Jurassic Park”, „Jurassic World: Dominion”, lansat în 2022. În timpul liber, Sam Neill este vinificator în Noua Zeelandă şi se pregăteşte pentru un nou rol într-o adaptare televizată a romanului „Apples Never Fall”, al romancierei Liane Moriarty.

12