Agnieszka Radwanska a câștigat turneul de la Beijing

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Agnieszka Radwanska a câștigat turneul de la Beijing

09 Octombrie 2016 / 14:24 464 accesări

Jucătoarea de tenis Agnieszka Radwanska (locul 3 în clasamentul mondial) a câștigat, duminică, meciul cu sportiva britanică Johanna Konta (poziţia 14 WTA), scor 6-4, 6-2 şi astfel, turneul de categorie Premier Mandatory de la Beijing, China, disputat pe suprafaţă dură.

Agnieszka Radwanska a avut nevoie de o oră și 37 de minute pentru a se impune în fața sportivei din Marea Britanie. Poloneză, numărul 3 în clasamentul mondial, a reușit să câștige pe serviciul adversarei la scorul de 1-1, break care i-a fost suficient pentru a închide primul set în favoarea sa cu scorul de 6-4.

Primul game din manșa secundă a fost adjudecat de Johanna Konta, după care a urmat o serie de cinci jocuri consecutive ale adversarei. Setul al doilea s-a încheiat cu scorul de 6-2, iar Radwanska a câștigat turneul de la Beijing și un premiu de 1,111,945 de dolari și 1000 de puncte în clasamentul WTA.

Radwanska a avut un procentaj de 55% la primul serviciu față de numai 52% al adversarei. De asemenea, sportiva din Polonia a fructicat patru din cele zece șanse de break avute, pe când Johanna Konta nu a reușit decât un singur break, din cinci oportunități.

Pentru calificarea în finala turneului Premier Mandatory de la Beijing, Johanna Konta va primi un cec în valoare de 556,440 de dolari și 560 puncte în clasamentul WTA.12