Al treilea eşec consecutiv pentru tricolori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / UEFA Nations League

Al treilea eşec consecutiv pentru tricolori

Sport 15 Octombrie 2020 / 00:50 817 accesări
Selecţionerul Mirel Rădoi speră ca în luna noiembrie rezultatele să fie pozitive

Selecţionerul Mirel Rădoi speră ca în luna noiembrie rezultatele să fie pozitive

Reprezentativa de fotbal a României a suferit a treia înfrângere consecutivă, miercuri seară, la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”, după ce a cedat la limită, în meciul cu Austria, scor 0-1 (Schopf 75), în etapa a patra a Diviziei B, Grupa 1, din UEFA Nations League. Formaţia noastră a avut şi un gol anulat, în minutul 48, pentru o poziţie de ofsaid, atunci când Alibec a trimis mingea în poarta austriacă, iar oaspeţii au expediat balonul de două ori în bara transversală. Tricolorii şi-au dorit un rezultat favorabil, însă rezultatul final a fost unul care a confirmat perioada proastă pe care o traversează jucătorii selecţionaţi de Mirel Rădoi, antrenorul echipei noastre recunoscând la conferinţa de presă faptul că va analiza posibilitatea de a părăsi banca tehnică a primei reprzentative după ultimele meciuri din UEFA Nations League: „Deocamdată nu m-am gândit la această idee, aşteptăm şi celelalte două partide şi după aceea, în noiembrie, putem să ne punem la masă, să discutăm. Să vedem care sunt gândurile conducerii, după aceea vedem care sunt gândurile mele. Dacă există vreun progres, dacă putem continua sau nu, pentru că nu vreau să stau în faţa dumneavoastră, pe acest scaun, doar prin prisma de a mă numi selecţionerul României. Dacă voi considera că nu există progres şi că nu voi putea îmbunătăţi ceva, atunci ar fi bine să ne vedem de treaba noastră şi să vină altcineva care să vă satisfacă plăcerile”.

Au evoluat următoarele echipe - România (selecţioner: Mirel Rădoi): Tătăruşanu (cpt.) - M. Bălaşa, A. Burcă, Toşca, Bancu - Al. Maxim (62 Cicâldău), R. Marin, N. Stanciu (83 G. Iancu) - C. Deac (83 G. Puşcaş), Alibec (62 Keşeru), Mitriţă (76 I. Hagi); Austria (selecţioner: Franco Foda): Pervan - Lainer, Dragovic, Hinteregger (53 Posch), Alaba - Schopf (76 Ranftl), Ilsanker, Bumgartlinger (cpt.) (76 Grillitsch), Baumgartner - Gregoritsch (90 Kalajdzic), X. Schlager. Meciul a fost arbitrat de polonezul Daniel Stefanski.

În cealaltă partidă din grupă disputată miercuri seară, Norvegia a învins, în deplasare, Irlanda de Nord, cu scorul de 1-0 (Dallas 68-autogol).

Clasament: 1. Norvegia 9p (golaveraj: 11-3), 2. Austria 9p (6-4), 3. ROMÂNIA 4p (4-8), 4. Irlanda de Nord 1p (2-8).

Pentru România va urma, la 15 noiembrie, confruntarea de pe teren propriu cu Norvegia, iar la 18 noiembrie tricolorii vor întâlni, în deplasare, Irlanda de Nord.

Taguri articol


12