Alertă de grad 0 la Casa Albă. Donald Trump a fost dus de Secret Service într-un buncăr

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alertă de grad 0 la Casa Albă. Donald Trump a fost dus de Secret Service într-un buncăr

Externe 01 Iunie 2020 / 13:12 1133 accesări
Agenţii Secret Service au luat decizia de a-l duce pe preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, într-un buncăr securizat din Casa Albă după ce protestatarii începuseră să devină prea violenţi. Informaţia a fost prezentată deNew York Timesşi confirmată apoi pentruCNNde un oficial al Casei Albe, precum şi de o sursă din rândul ofiţerilor care asigură protecţia preşedintelui.
Alături de Donald Trump, au mers în buncăr şi prima-doamnă, Melania Trump, precum şi fiul lor Barron Trump, aşa cum o cere protocolul. Trump a petrecut mai puţin de oră în buncăr. Decizia a fost luată de Secret Service după ce vineri seară protestatari violenţi au reuşit să pătrundă pentru scurt timp în sediul Departamentului Trezoreriei, situat în imediata vecinătate a Casei Albe.
Momentul tensionat de vineri seară reprezintă şi motivul pentru care Melania Trump nu a mai dorit să-l însoţească pe Donald Trump sâmbătă seară la Centrul Spaţiul Kennedy pentru a asista la lansarea misiunii comune NASA-Spacex. Prima doamnă a fost speriată de proteste, dar şi de eventuale incidente ce ar putea avea loc ziua următoare.
Taguri articol


12