ALERTĂ! S-a retras de pe piață acest aliment posibil contaminat cu E. Coli!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Și la Constanța

ALERTĂ! S-a retras de pe piață acest aliment posibil contaminat cu E. Coli!

Social 17 Mai 2018 / 18:00 2422 accesări

Pe 17 mai, Punctul Naţional de Contact RASFF România a fost notificat de către Punctul European de Contact RASFF asupra unei retrageri iniţiată de compania Mega Image pentru sortimentul de brânză “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”, a anunțat Autoritatea Națională Sanitar - Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA). Retragerea produsului a fost inițiată în urma unei informări primite de la furnizorul Societe Fromagerie Chabert despre existența unui suspiciuni de contaminare cu Escherichia Coli O26 a produsului “Reblochon de Savoie au lait cru 450g”. Loturile suspecte sunt cele a căror serie de identificare începe cu 8CR. ANSVSA colaborează cu Mega Image România în acţiunea de retragere a loturilor de produse suspicionate de pe piaţă, urmărind modul de retragere de la comercializare precum și alte acţiuni pe care compania le întreprinde, cum ar fi informarea consumatorilor.

Magazinele în care a fost distribuit acest produs sunt: Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa, Mega Image Tomis Constanța.

În conformitate cu legislaţia în vigoare şi cu procedurile ANSVSA, Mega Image România a transmis Autorităţii anunţul privind retragerea tipului de produs suspicionat, care conţine detalii si recomandări pentru consumatori.

Acest anunţ poate fi regăsit pe site-ul ANSVSA, la următorul link :

http://www.ansvsa.ro/wp-content/uploads/2018/05/Rechemare-produs-REBLOCHON-AOP-DE-SAVOIE-AU-LAIT-CRU-450g-–-Mega-Image-17.05.2018.pdf

Lista magazinelor la care a fost distribuit acest produs cu aceste loturi: Mega Image Ion Mihalache, Mega Image Cobălcescu, Mega Image Băneasa, Mega Image Tomis Constanța.

Taguri articol


12