Alexandra Stan a făcut show la Maritimo. Urmează Gheorghe Zamfir

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alexandra Stan a făcut show la Maritimo. Urmează Gheorghe Zamfir

Divertisment 25 Octombrie 2015 / 14:22 1977 accesări

Centrul comercial Maritimo Shopping Center aniversează în acest weekend patru ani de la inaugurare, o perioadă în care a fost mereu aproape de constănțeni și turiști cu evenimente, acțiuni și oferte din cele mai diverse și interesante. Inaugurarea complexului a avut loc în ultimul weekend din octombrie 2011, iar de atunci se păstrează tradiția și organizatorii sărbătoresc aniversarea în două zile.

Sâmbătă a avut loc un adevărat spectacol complex, cu muzică, modă și dansuri, ce s-a desfășurat pe parcursul mai multor ore. Mii de constănțeni au urmărit momente de dansuri grecești sau sportive puse în scenă de cursanții școlii Pro Dance. A urmat apoi un fashion show cuprinzând colecțiile 2015 - 2016 ale magazinelor brandurilor vestimentare prezente în complex. Constănțenii au urmărit defilări ale modelelor cu haine și accesorii de sezon care pot fi procurate direct din spațiul comercial și au admirat noile tendințe.

ALEXANDRA STAN A FOST ACASĂ! Cel mai așteptat moment al serii de sâmbătă a fost concertul constănțencei Alexandra Stan, artistă care a ajuns în ultimii ani pe mari scene ale lumii și care acum a venit în fața fanilor de acasă. Ea a subliniat acest lucru încă din momentul în care a urcat pe scenă. „Mă bucur atât de mult să cânt acasă, printre atât de mulți prieteni. Vă mulțumesc mult că ați venit cu bunici, cu nepoței... să ne bucurăm împreună de Maritimo, să le spunem „La mulți ani“ și să le mulțumim pentru întâlnirea noastră”, a spus blonda la urcarea ei pe scenă. Alexandra și-a început concertul cu primul ei hit, „Mr. Saxobeat“, interpretat împreună cu saxofonistul constănțean Cosmin Băsășteanu, care a dat tot ce a avut mai bun pe scenă cu instrumentul preferat. Artista a fost însoțită și de patru dansatori, dar și de instrumentiști. Pe parcursul show-ului a dansat, a interacționat entuziastă cu publicul și a pasat baloane către colegi și fani. După aproximativ o oră, Alexandra a pus capăt concertului, dar a revenit pe scenă pentru a primi un cadou personalizat din partea organizatorilor, un portret abstract.

Petrecerea de aniversare continuă duminică seară. Pe scena din zona Info Desk a complexului va urca de la ora 19.00 maestrul Gheorghe Zamfir, care va provoca publicul la o imensă horă. Naistul va fi însoțit de orchestră și va aborda un repertoriu mai amplu.

Citește și:

Alexandra Stan a sărbătorit alături de constănţeni 4 ani de Maritimo

Maritimo, de 4 ani alături de constănţeni!12
Pagina a fost generata in 0.136 secunde