Alexandru Mățel, integralist în victoria lui Dinamo Zagreb cu Zapresic

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Alexandru Mățel, integralist în victoria lui Dinamo Zagreb cu Zapresic

30 Octombrie 2016 / 08:47 625 accesări

Internaționalul român Alexandru Mățel, în vârstă de 27 de ani, a fost integralist în victoria echipei sale, Dinamo Zagreb, scor 1-0, obținută sâmbătă, împotriva celor de la Zapresic, în etapa a 14-a din prima ligă a campionatului Croației.

Singurul gol al partidei a fost înscris de mijlocașul Ante Coric, în minutul 9.

Fostul fundaș al Astrei Giurgiu, cotat în acest moment la 750.000 de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.de, a ajuns la a 12-a partidă jucată în acest sezon la formația antrenată de Ivaylo Petev. Mățel a strâns un total de 988 de minute, fără a marca sau a oferi pase decisive. Transferat în luna februarie a anului 2015 de la Astra, Mățel a strâns 58 de partide, două goluri și două pase decisive în tricoul croaților.

Echipa trimisă în teren de către antrenorul Ivaylo Petev: Livakovic - Mățel, Sigali, Benkovic, Pivaric - Machado, Pavicic - Soudani, Coric, Fernandes - Henriquez. Pe parcurs au mai intrat în teren Bojan Knezevic, Mario Situm și Gordon Schildenfeld.

În urma acestui rezultat, Dinamo Zagreb a acumulat 32 de puncte și se află pe locul doi al clasamentului, la trei puncte în spatele liderului Rijeka, care are un meci mai puțin disputat. Podiumul este completat de Osijek, cu 27 de puncte strânse în 13 etape.12