Andrei Stoica își va apăra titlul mondial Superkombat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pe 7 noiembrie, la București

Andrei Stoica își va apăra titlul mondial Superkombat

Sport 23 Octombrie 2015 / 20:45 1142 accesări

Marea finală a circuitului Superkombat, cea mai importantă promoție pe reguli K-1 din Europa, va avea loc pe 7 noiembrie în Sala „Dinamo“ din București, iar în cadrul acestui eveniment, campionul mondial Andrei Stoica își va pune în joc pentru a patra oară centura la categoria super cruiser. Mister KO îl va înfrunta pe câștigătorul marii finale Superkombat din 2014, Jorge Loren, spaniolul care în carieră se poate lăuda inclusiv cu o victorie în fața lui Bogdan Stoica, fratele lui Andrei. „De obicei, nu îmi place să vorbesc mult înaintea meciurilor, dar cu Bogdan Loren a fost norocos. Îl anunț că i s-a terminat norocul. Va fi un coșmar pentru el acest meci, nu va avea nicio șansă în fața mea”, a spus românul care se laudă cu 25 de victorii înainte de limită din totalul de 40 pe care le-a obținut.

Cu opt succese consecutive, Stoica e determinat să îl învingă prin KO și pe Loren, așa cum a făcut-o cu ultimii doi aspiranți oficiali la centura sa Superkombat, Moises Baute și Fred Sikking. „Îi voi da o lecție în meciul ăsta!”, a fost mesajul transmis de campionul român pentru spaniolul cu 79 de victorii înregistrate de-a lungul carierei.

Promotorul Eduard Irimia a anunțat că evenimentul din Sala „Dinamo“, a cărei capacitate este de 2.500 de locuri, va programa în total 13 confruntări, printre care și un Mare Premiu Mondial la categoria grea. „Vom avea luptători din 12 țări, iar evenimentul va fi compus din două gale, ambele transmise la nivel internațional în peste 100 de țări. Ne bucurăm că am reușit să aducem marea finală la București, întotdeauna ești mulțumit când ai ocazia să organizezi evenimente majore la tine acasă”, a spus președintele Superkombat. Inițial, se anunțase că marea finală a circuitului Superkombat 2015 va avea loc în capitala Angolei, Luanda, însă organizatorii au renunțat la o deplasare atât de lungă, tocmai în sudul Africii.

Pe lângă Andrei Stoica, pe fight-cardul galei de la București au mai fost incluși luptătorii români Cristian Spetcu, Claudiu Bădoi, Alexandru Negrea, Cristian Milea, Ionuț Stanciu, Bogdan „Ciobanul” Năstase, Cosmin Ionescu, Sebastian Cozmîncă, Robert Stoica, Dumitru Topai și Alexandru Nedelcu. Evenimentul va fi transmis în direct de sport.ro, cu începere de la ora 19.30, iar prețul biletelor pornește de la 30 de lei, urmând să fie disponibile de luni în rețeaua eventim.ro.

Citește și:

Constănțeanul Mădălin Crăciunică, învins după extra round în Gala Superkombat de la Milano

KO-uri devastatoare la Superkombat World Grand Prix IV

Lovituri necruțătoare la Superkombat World Grand Prix III12