ANM a emis o atenţionare Cod Galben de ninsori, valabilă pe parcursul zilei de luni, inclusiv în județul Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

ANM a emis o atenţionare Cod Galben de ninsori, valabilă pe parcursul zilei de luni, inclusiv în județul Constanța

Social 29 Noiembrie 2020 / 13:25 1381 accesări
Sursa foto : Pexels

Sursa foto : Pexels

UPDATE -Actualizare ANM Cod Galben pentru Dobrogea

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis duminică o avertizare Cod galben de ninsori, valabilă în data de 30 noiembrie, intervalul 05:00 - 20:00, în sudul şi estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei.

Treptat, în aceste regiuni vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi, pe arii restrânse 15 - 20 l/mp.

Spre seară aria ninsorilor se va restrânge către Dobrogea, unde temporar vântul va avea unele intensificări, cu viteze de 40 - 45 km/h, pe alocuri viscolind ninsoarea.Pe litoral vor fi precipitaţii mixte, iar în noaptea de luni spre marţi vor predomina ninsorile. Vremea se va menţine deosebit de rece în prima parte a săptămânii, mai ales pe parcursul nopţilor şi dimineţilor.

Meteorologii atrag atenţia că în sud-estul Olteniei, sudul Moldovei şi în restul Munteniei se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare.

Sunt vizate de această atenţionare municipiul Bucureşti şi judeţele: Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu şi Teleorman.12