Antrenorul Sascha Lewandowski a fost găsit mort în propria casă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Antrenorul Sascha Lewandowski a fost găsit mort în propria casă

09 Iunie 2016 / 19:19 450 accesări

Sascha Lewandowski, fostul antrenor al echipei Bayer Leverkusen, a fost găsit mort în propria casă din Bochum, la vârsta de 44 de ani, însă cauzele morţii tehnicianului sunt neclare, conform presei din Germania.

Corpul neînsufleţit al antrenorului Sascha Lewandowski a găsit la domiciliul său din Bochum. Tehnicianul a fost antrenorul echipei Bayer Leverkusen în două rânduri: din aprilie 2012 până în iunie 2013 când a făcut parte din staff-ul tehnic al antrenorului finlandez Sami Hyppia, iar din aprilie 2014 până în iulie acelaşi an a fost interimar.

Recent, Lewandowski a fost tehnicianul formaţiei Union Berlin, echipă pe care a preluat-o în septembrie 2015 şi a părăsit-o în martie 2016, din cauza unui sindrom de epuizare. Lewandowski a decedat, miercuri, la vârsta de 44 de ani, conform unui comunicat postat de fostul său club, Union Berlin. Nu sunt cunoscute date suplimentare privind moartea tehnicianului.

"Suntem extrem de şocaţi şi foarte trişti. Cele mai sincere condoleanţe pentru familia şi apropiaţii lui Sascha Lewandowski.", a spus preşedintele clubului Union Berlin, Dirk Zingler, pentru site-ul oficial al formaţiei din capitala Germaniei.

Directorul sportiv de la Bayer Leverkusen, Rudi Voller a trasnmis, de asemenea, condoleanţe rudelor.

"Efectiv nu ne vine să credem că Sascha a murit. A fost un om deosebit care şi-a pus toată puterea, determinarea şi pasiunea în această muncă." a spus Rudi Voller, conform site-ului oficial al grupării Bayer Leverkusen.

Taguri articol


12