Apel umanitar: Vlăduţ crede în Moş Crăciun şi are nevoie de ajutorul nostru!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Apel umanitar: Vlăduţ crede în Moş Crăciun şi are nevoie de ajutorul nostru!

Social 07 Decembrie 2018 / 16:50 851 accesări

Vlăduţ este un copil de 6 ani, care a fost diagnosticat de curând cu o boală cruntă: neuroblastom pe suprarenale şi alte două tumori pe plămâni. Pentru operaţie şi tratament oncologic, trebuie să ajungă urgent în Israel, la spitalul Shelba Medical Center, cel mai mare centru medical din această ţară. Costurile operaţiei şi tratamentului ajung la suma de 500.000 de dolari.

Am aflat pe 9 noiembrie, atunci când întâmplător i-am facut o ecografie” îşi începe povestea Eli Ranetescu, mama lui Vlăduţ.
Practic nu avea nici un simptom specific. Atunci când stătea mai ghemuit îl durea puţin în partea dreaptă, pe lateral, însă imediat ce-şi revenea la poziţia iniţială durerea trecea instantaneu. Am aflat ulterior că durerea o provoca tumora mare de pe suprarenale care apăsa unul dintre organe în momentul în care se ghemuia. Eu mă gândeam să nu fie apendicită…”.
S-a internat la Spitalul de Urgenţă pentru copii Maria Sklodowska Curie, unde i s-a refăcut ecografia şi a dat analize la sânge, apoi a urmat Computerul Tomograf (CT), la care s-au mai văzut încă două tumori mici, pe peretele toracic.
S-a format o comisie pentru a decide ce paşi trebuie urmaţi, fiindcă specialiştii au considerat că analizele şi imagistica indică neuroblastom pe suprarenale cu posibile metastaze la plămâni.
Rezultatele analizelor copilului au fost trimise la spitale din mai multe ţări, iar în prezent, după ce au analizat dosarul lui Vlăduţ, spitalul Shelba Medical Center din Israel a acceptat să-l opereze şi să urmeze tratamentul oncologic acolo.
Boala lui este într-un stadiu avansat şi Vlăduţ trebuie să fie operat de urgenţă, dar părinţii lui nu reuşesc să acopere singuri costurile intervenţiei şi tratamentului, care ajung până la suma de 500.000 de dolari.
Acest copil cu faţă de înger crede în Moş Crăciun, iar noi suntem oameni şi ne dorim să-l ajutăm pe Vlad să aibă sărbători cât mai fericite alături de familia lui!
Conturile deschise pentru Vlad sunt următoarele:
EUR RO29BACX0000003158410005-Unicredit
RON RO56BACX0000003158410004-Unicredit
BACXROBU
Titular: Circiu Elisabeta Paula

Fiecare donaţie contează, fiecare distribuire poate să-l ajute pe Vlăduţ să trăiască alături de familie şi să continue să creadă în Moş Crăciun.

Taguri articol


12