Arestați preventiv! Au pus în circulație bancnote de 100 de euro false

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Arestați preventiv! Au pus în circulație bancnote de 100 de euro false

Eveniment 08 Martie 2019 / 18:49 2617 accesări

Două persoane din judeţul Dolj au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, după ce au pus în circulaţie bancnote de 100 de euro contrafăcute. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT Craiova au făcut patru percheziţii domiciliare, în localităţile Bechet şi Valea Stanciului, judeţul Dolj, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute. În urma percheziţiilor patru persoane au fost duse la audieri, iar faţă de un bărbat de 39 de ani şi o tânără de 22 de ani, din Bechet, bănuiţi că ar face parte dintr-o grupare infracţională organizată, specializată în punerea în circulaţie de bancnote contrafăcute de 100 de euro, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Ulterior, pe data de 7 martie, cele 2 persoane au fost prezentate Tribunalului Dolj, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, punere în circulaţie de valori falsificate şi înşelăciune.

Taguri articol


12