Artiştii şi fetele sexy menţin distracţia la cote maxime, pe litoral

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Weekend „fierbinte”

Artiştii şi fetele sexy menţin distracţia la cote maxime, pe litoral

Monden 07 Iulie 2012 / 00:00 706 accesări

Cei care se află la Mamaia, în acest weekend, pentru distracţie, au făcut alegerea perfectă. Acest weekend de iulie aduce prin cluburile din cea mai în vogă staţiune a litoralului o nouă serie de party-uri şi concerte, care vor deveni, cu siguranţă, amintiri de neuitat pentru numeroşii petrecăreţi din toată ţara.

„VARA NU DOARME” Probabil cel mai... ascultat artist român al acestei veri, Connect-R, interpretul hit-ului „Vara nu dorm”, revine în concert pe litoral, sâmbătă, după ora 19.00, când va susţine un recital la Maritimo Shopping Center din Constanţa.

MARATONUL DJ-ILOR În clubul Princess din Mamaia, o „armată” de DJ ia cu... asalt pupitrul, pentru două zile de petrecere cu muzică electronică. Astfel, sâmbătă, după orele prânzului şi până la miezul nopţii, vor mixa DJ Tarkan, Rosario Internullo, Mahony, Alex&Mircea, Băbescu şi Razaar. Duminică vor mixa, după acelaşi program, Neverdogs, Rosario Internullo, Melo-manos, Mahony şi Byby. Intrarea este liberă.

PETRECERI „RETRO” În clubul Bellagio din staţiunea Mamaia, are loc, în această sâmbătă, după miezul nopţii, petrecerea „Disco Fever”, cu muzică din anii ‘80 - ’90, mixată cu ritmuri noi, precum şi o prezentare de modă în ton cu tematica. Accesul este, de asemenea, gratuit.

Crema Summer Club găzduieşte, tot sâmbătă seară, un party intitulat „La Belle Epoque de la Musique”, în cadrul căruia vor dansa mai multe fete sexy în ţinute retro. Show-ul serii va fi completat de un recital cu White Trumpet. Fetele beneficiază de intrare gratuită, iar băieţii vor plăti câte 20 de lei pentru un bilet.

Clubul Summer Crush din Mamaia va fi, sâmbătă noapte, gazda unui party tematic intitulat „Blackjack”, care promite o atmosferă în stil... Las Vegas, cu masă de joc, dame cochete şi domni cu papion. Concomitent, în Itaka Summer Club va avea loc „Hot Striptease Party”.12