AS Kinder Constanţa, învingătoare la turneul „May Cup Moldova”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Grupele 2005 şi 2003 s-au impus la Chişinău

AS Kinder Constanţa, învingătoare la turneul „May Cup Moldova”

Sport 15 Mai 2019 / 09:40 4151 accesări

AS Kinder Constanţa, grupa 2005 (sursa foto: Facebook As Kinder Constanta)

AS Kinder Constanţa, grupa 2005 (sursa foto: Facebook As Kinder Constanta)

AS Kinder Constanţa, grupa 2003 (sursa foto: Facebook As Kinder Constanta)

AS Kinder Constanţa, grupa 2003 (sursa foto: Facebook As Kinder Constanta)

Grupa de vârstă rezervată copiilor născuți în anul 2005 de la AS Kinder Constanţa (preşedinte George Nache, organizator de competiţii Florin Bănuţ) a participat la Chișinău, la sfârşitul săptămânii trecute, la turneul internațional „May Cup Moldova”. Juniorii constănţeni, pregătiţi de antrenorii Doru Carali şi Gică Mina, au înregistrat patru victorii şi o înfrîngere, ocupând în final primul loc.

În grupă, AS Kinder Constanţa a pierdut primul meci disputat, 1-2 cu Şerif Tiraspol, după care a învins formaţiile Real Chișinău, cu scorul de 7-0, şi CSŞ Chișinău, cu scorul de 1-0, obţinând calificarea în semifinale. În penultimul act, jucătorii constănţeni au trecut de Dinamo Chișinău, scor 1-0, iar în ultimul act s-au revanşat pentru înfrângerea din grupă, depăşind cu scorul de 3-1 pe Şerif Tiraspol. Alex Caniparu a câştigat titlul de golgheter al competiției.

De asemenea, grupa 2003 (antrenor George Focan) s-a impus şi ea în turneul de la Chişinău, graţie următoarelor rezultate (s-a jucat fiecare cu fiecare): 1-2 cu Milsami Orhei, 3-2 cu Dacia Chișinău, 4-1 cu Sporting Iași, 7-0 cu FC Voluntari Chișinău şi 2-1 cu Petrohub Hănceşti. Alex Bobic a câştigat titlul de golgheter al competiției.

„Felicitări tuturor pentru această performanță notabilă realizată în compania unor echipe puternice şi foarte bine organizate din punct de vedere fotbalistic! Felicitări organizatorilor pentru buna desfășurare a turneului, staff-ului tehnic şi, nu în ultimul rând, copiilor pentru performanța obținută! ”, este mesajul postat pe pagina de Facebook As Kinder Constanta.12