Atenție șoferi! Avertizări meteorologice de vreme rea în perioada următoare!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Atenție șoferi! Avertizări meteorologice de vreme rea în perioada următoare!

Administrație 25 Noiembrie 2023 / 11:44 824 accesări

Având în vedere avertizările transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) care anunță în mai multe zone ale țării cod galben și portocaliu de precipitații și viscol până duminică, 26.11.2023, ora 18:00, autoritățile facapel la conducătorii auto să evite deplasările în zonele vizate de aceste fenomene meteorologice.

Reamintim că este obligatoriu ca vehiculele care tranzitează zonele afectate de condițiile meteorologice din această perioadă trebuie să fie echipate de iarnă.

În special autovehiculele grele trebuie să fie echipate cu lanțuri, deoarece există risc de accidente, dar și de blocare a drumurilor, ceea ce îngreunează acțiunea utilajelor de deszăpezire.

Facem apel la conducătorii auto ca înainte să plece la drum să verifice prognoza meteo și atenționările CNAIR și ale poliției rutiere, transmite CNAIR.

Menționăm faptul că la această oră nu sunt drumuri închise din cauza actualelor fenomene meteorologice, dar pentru siguranța participanților la trafic, în funcție de evoluția fenomenelor, CNAIR și Poliția Rutieră pot lua masuri de restricționare sau închidere a circulației pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din adiministrare.Ştiri recomandate

12