Atenție, șoferi! Modificări importante într-o intersecție constănțeană

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, șoferi! Modificări importante într-o intersecție constănțeană
Administrație 01 Februarie 2019 / 16:48 2574 accesări 2 comentarii

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a amenajat, vineri, 1 februarie, pe bulevardul 1 Mai, la intersecția cu strada Theodor Burada, o insulă din parapeți lestabili din material plastic. Această măsură a fost luată pentru a facilita virajul la dreapta al autovehiculelor fără a mai aștepta culoarea verde a semaforului. Scopul măsurii este acela de a fluidiza traficul pe străzile din municipiul Constanța. Conducătorii auto puteau vira și până acum la dreapta pe verde intermitent, însă erau împiedicați de cei care circulau pe direcția înainte.

Loading...

2 comentarii

oksana 18:19:04 / 01 Februarie 2019
Imbunatatiri funciare,infrastructura,intretinere grija fata de siguranta oamenilor in trafic

Poate va trece prin cap sa faceti ceva si la sensul giratoriu de la Cora.Eventual aduceti doua echipe de lucratori chinezi sa faca un pod peste intersectie ca noi romanii nu mai suntem in stare sa facem nimic incepand cu '89

Constantean 10:58:38 / 02 Februarie 2019
Borduri

Si bordurile cand vor aparea in intersectia praspat modificata? Domnu primar, cine vinde domne bordurile ce se tot instaleaza in Constanta si, mai ales, la cine ajunge comisionu? Ne raspundeti intr o conferinta de presa, domnu primar? Da parcari? Mai desfiintam dintre cele existente? Sunt prea multe. Ca de facut altele, nicio sansa. Domnu primaaaar?!?!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.7655 secunde