Atenție, șoferi! Se închide circulația rutieră!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Atenție, șoferi! Se închide circulația rutieră!
Administrație 14 Octombrie 2018 / 17:30 666 accesări 1 comentariu

Primăria Eforie a luat decizia închiderii circulației rutiere timp de aproape trei săptămâni, pe o stradă din stațiunea Eforie Nord. Restricțiile sunt valabile 17 zile, pe strada 23 August, în zona trecerii la nivelul căii ferate. Astfel, traficul rutier din zonă va fi închis începând din 20 octombrie, ora 7.30, până la data de 5 noiembrie, ora 12.30. Decizia restricționării traficului este luată deoarece, în perioada următoare, Sucursala Regională CF Constanța va desfășura lucrări de reparații în zona trecerii la nivel, situată în Orașul Eforie Nord, la intersecția străzii 23 August (DJ 383 Eforie Nord-Techirghiol) cu linia căii ferate Constanța-Mangalia, la km (c.f.) 238+190. Lucrările constau în refacerea căii rutiere în pasaj prin înlocuirea dalelor prefabricatelor existente și refacerea covorului asfaltic, înlocuirea materialelor de cale uzate (șine, traverse), scoaterea din cale a panourilor căii ferate aferente liniei 815 Eforie Nord-Techirghiol, refacerea semnalizării rutiere și feroviare în zona pasajului.

Tehnologia de execuție a lucrărilor de reparație a trecerii la nivel impune întreruperea totală a circulației rutiere și feroviare, pe durata desfășurării acestora. Având în vedere că porțiunea de drum pe care se vor desfășura lucrările este situată în intravilanul orașului Eforie și este în administrația Consiliului Local al Orașului Eforie, conform răspunsului Consiliului Județean Constanța comunicat prin adresa nr. 1021/02.10.2018 a RAJDP Constanța, pentru efectuarea lucrărilor de reparație a trecerii la nivel de la km (c.f.) 238+190, Primăria Orașului Eforie a emis acordul pentru ÎNCHIDEREA TOTALĂ A CIRCULAȚIEI RUTIERE PE STRADA 23 AUGUST, din Eforie Nord, în zona trecerii la nivel.

Loading...

1 comentariu

Sofer 07:42:36 / 15 Octombrie 2018
Pasajul H. Traian

Asteotam de ani de zile repararea pasajului de la Halta Traian si ateptam degeaba .Acel pasaj apartine unei firme particulare GFR firma lui Gruia Stoica .Daca de la stat nu avem pretentii pentru ca se ocupa de binele lor nici pe particulari nu ii punem la treaba?Pai astia s-au umplut de bani prin capusarea CFR-ului sj nu sunt in stare sa repare un pasaj de cale ferata ?Acolo se produc deseori blocaje din cauza trecerii la nivel ca sa nu mai spun ca ne rupem masinile di cauza denivelarilor.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.152 secunde