ATERIZARE CU PERIPEȚII! Moș Crăciun a ajuns în Tărâmul Magic!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Aterizare cu peripeții

ATERIZARE CU PERIPEȚII! Moș Crăciun a ajuns în Tărâmul Magic!

Divertisment 17 Decembrie 2017 / 17:41 1776 accesări

Pentru că în Tărâmul Magic al Crăciunului nimic nu este imposibil, scrisorile trimise Moșului prin cutia poștală fantastică de la Ambasada sa din Constanța l-au convins pe acesta să ajungă mai devreme pe tărâmurile noastre, pentru a fi alături de cei mici cât mai multe zile. Așa că cele trei vrăjitoare bune au împrăștiat, în cele patru vânturi, vestea sosirii lui Moş Crăciun la Marea Neagră!

Pentru că organizatorii Festivalului Iernii 2017 au promis un Moș Crăciun de neuitat, sosirea lui a fost învăluită în mister. Așa se face că Moșul a aterizat direct pe clădirea Gării Constanța, deși vântul și ploaia nu i-au înlesnit deloc coborârea. Ajutat de pompierii constănțeni, de vrăjitoare și spiriduși, Moș Crăciun a fost condus apoi pe Tărâmul Magic. S-ar părea că puterea magică a personajelor din basme şi ajutorul sutelor de copii au avut succes, iar Moșul a ajuns în siguranță la malul mării!

Actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare“ au urcat pe scena Castelului Fermecat, pentru a fi alături de cei mici și a îi încânta cu o nouă piesă de teatru, după spectacolul „Magic Christmas“ al Clubului Amicii, ce a fost însoțit de Magicianul Emiliano. Așadar, spectacole deosebite, precum şi multe alte surprize au făcut atmosfera mult mai caldă în Tărâmul Magic al Crăciunului.

Potrivit organizatorilor, cele cinci ateliere vor fi în continuare deschise, de la ora 11.00, iar profesorii trăsniți au pregătit noi cursuri distractive pentru copiii Constanței. Intrarea este liberă!

Festivalul Iernii 2017 - Tărâmul Magic al Crăciunului este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, organizat de Asociația Culturală Teatrelia şi sprijinit de Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.12