Aţi primit telefoane din ţări gen Maroc sau Albania? Nu mai sunaţi înapoi!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
O nouă înşelătorie

Aţi primit telefoane din ţări gen Maroc sau Albania? Nu mai sunaţi înapoi!

Eveniment 16 Aprilie 2018 / 17:34 20121 accesări

Atenţie! Mai mulţi români au căzut victime unei noi metode de înșelătorie. Este vorba despre apelurile telefonice venite din țări exotice, gen Maroc, Tunisia, Albania. Apelurile sunt scurte, iar destinatarul nu apucă să răspundă. Din curiozitate însă, sună înapoi. Din păcate, în acel moment, escrocii au de câştigat, deoarece utilizează numere cu suprataxă. În ultimele zile, mai mulți constănţeni s-au plâns că au fostvictimele acestei înșelătorii, după ce au sunat înapoi la apeluri pierdute din țări precum Bosnia Herțegovina, Maroc, Albania sau Tunisia. Pe reţelele de socializare au apărut păţaniile acestora: ”Am avut apeluri pierdute de la numere din străinătate. Când suni înapoi spun în engleză că sunt cabinete de avocatură internaționale sau birouri de credit. Până să închizi, rămâi fără credit pe cartelă”.

Sau: ”Am fost sunat insistent timp de două zile de numere din Albania și Maroc. Era un robot care spunea vă rugăm să aveți răbdare, apelul dumneavoastră are prioritate...”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Potrivit autorităţilor, un astfel de apel este taxat cu până la 60 de euro/minut, aşa că nu mai cădeţi în plasa escrocilor!

Taguri articol


12