Au fost reconectați 96% din clienții afectați de întreruperea cu energie electrică

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Au fost reconectați 96% din clienții afectați de întreruperea cu energie electrică

Social 29 Noiembrie 2023 / 19:08 795 accesări

Echipele Rețele Electrice Dobrogea, cele ale contractorilor și cele mobilizate de la alte regiuni au reconectat la rețea circa 96% din numărul total de clienți care au avut alimentarea cu energie electrică întreruptă de daunele provocate de fenomenele meteorologice de cod roșu.

La ora 18, tehnicienii de intervenție lucrau pentru alimentarea a circa 9.900 de clienți, din 26 de localități. Din numărul total, aproximativ 4.000 de clienți sunt în 11 localități din județul Constanța (din care 7 localități sunt alimentate parțial), iar 5.200 în 11 localități din județul Tulcea (dintre acestea 8 localități sunt alimentate parțial), a transmis un comunicat al Rețele Electrice Dobrogea.

În județele Ialomița și Călărași situația energetică este aproape de normalizare, iar electricienii lucrează pentru repararea unor defecte punctuale.

Echipele vor continua să lucreze pentru remedierea tuturor incidentelor provocate de condițiile meteo severe, inclusiv a deranjamentelor individuale și colective.Ştiri recomandate

12