Au întârziat pensiile pe ianuarie! Ce măsuri s-au luat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Veşti proaste: Au întârziat pensiile pe ianuarie! Ce măsuri s-au luat
Social 12 Ianuarie 2019 / 19:39 833 accesări 1 comentariu

Ministrul Muncii, decizie de ultimă oră după întârzierea plăţii pensiilor! Ministrul a cerut Poştei să prelungească programul de lucru inclusiv sâmbătă, astfel încât banii de pensie să ajungă în toată ţara. Plata pensiilor prin Poşta Română se va face luna aceasta până în data de 17 ianuarie, fiind decalată cu două zile, dar întârzierea este justificată, ţinând cont de faptul că 1 şi 2 ianuarie au fost sărbători legale, a declarat vineri seara, la România TV, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi. "Au fost închise conturile în Trezorerie. Ţinând cont de faptul că 1 şi 2 au fost sărbători legale, este o întârziere justificată, nu este o întârziere venită din alte motive. S-au făcut deschiderile de conturi, s-au făcut plăţi de către Poşta Română. Începând de săptămâna viitoare, cu precizarea că se va lucra sâmbătă, 12 ianuarie, se vor relua plăţile şi vor intra în grafic. Practic plăţile trebuiau închise în data de 15. Luna aceasta, şi doar luna aceasta, se vor închide în data de 17, cu două zile decalate", a explicat Budăi.

El a subliniat că pensionarii care încasează banii în cont, care îşi vor ridica banii de la bancomate cu cardul, vor avea aceeaşi zi de plată, fără nicio întârziere.

Loading...

1 comentariu

Steve 22:38:33 / 13 Ianuarie 2019
Minciuni

Ministresa vorbește prostii/minte.Plata pensiilor este întârziată cu 7 zile,nu cu 2 pentru că achitările pensiilor prin posta romana a început pe data de 9 ianuarie.Angajatii poștei române au lucrat și pe 3,4,7,8 ianuarie,dar nu au putut împărți pensiile pt că pe guvernanți i-a durut in fund de pensionari.Iar acum,factorii poștali fac eforturi ca să rezolve problema iscată de minister.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2242 secunde