Au rămas fără ambalaje?! Droguri la șervețel!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Au rămas fără ambalaje?! Droguri la șervețel!

Eveniment 24 Aprilie 2018 / 16:17 838 accesări

Patru tineri constănțeni au fost depistați de jandarmii constănțeni în timp ce încercau să ascundă „marfa verde“. Cei patru aveau asupra lor 16 bucăţi de şerveţel şi 12 pliculeţe autosigilante transparente, pline cu fragmente vegetale de culoare verde şi mai multe joint-uri.

Potrivit comunicatului de presă al Jandarmeriei, luni, 23 aprilie, ora 20.00, oamenii legii care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Tomis III, au observat o persoană care a început să se agite la vederea echipajului. A fost somată, s-a oprit şi i s-a făcut controlul corporal sumar. În geacă, jandarmii au găsit o pungă cu 16 serveţele împăturite, în interiorul acestora fiind fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător. A declarat că este consumator şi că a cumpărat marfa de la o persoană pe care nu o cunoaşte. O oră mai târziu, în aceeaşi zonă, jandarmii au mai surprins trei tineri care-şi confecţionau joint-uri. Asupra acestora au mai găsit doisprezece pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde cu miros înţepător.

Pliculeţele autosigilante, şerveţelele cu fragmente vegetale, aparatul de mărunţit şi jointurile găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Taguri articol


12