Australian Open. Simona Halep a câştigat meciul cu australianca Lizette Cabrera

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Australian Open. Simona Halep a câştigat meciul cu australianca Lizette Cabrera

Sport 08 Februarie 2021 / 12:15 2591 accesări
Sursa foto: Facebook Simona Halep

Sursa foto: Facebook Simona Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, a câştigat meciul cu australianca Lizette Cabrera, 6-2, 6-1, luni, la Melbourne, în prima rundă a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Halep (29 ani, 2 WTA), semifinalistă anul trecut, a avut nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Cabrera (23 ani, 140 WTA), beneficiara unui wildcard.

Halep nu a părut să aibă probleme la spate, cum s-a întâmplat în meciul cu Ekaterina Alexandrova, în sferturi la Gippsland Trophy, şi a condus cu 4-0 în primul set şi cu 5-0 în al doilea, înainte de permite adversare să puncteze.

Simona a încheiat cu 14 mingi direct câştigătoare, faţă de doar 7 ale adversarei, dar a făcut destul de multe erori neforţate, 18, Cabrera totalizând 28,urmând ca în turul secund să joace contra altei australience, Ajla Tomljanovic, care a dispus de japoneza Misaki Doi cu 6-2, 6-1 în primul tur.


Tot în prima rundă a turneului de tenis Australian Open, Sorana Cîrstea a învins-o pe Patricia Ţig cu 6-2, 6-1, în timp ce jucătoarea Irina Begu a fost învinsă de sârboaica Nina Stojanovic cu 6-3, 6-4.12