Autoritățile, în alertă! Un bărbat amenință că se aruncă de pe o macara!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autoritățile, în alertă! Un bărbat amenință că se aruncă de pe o macara!

Eveniment 18 Mai 2017 / 08:05 1933 accesări

Un bărbat a urcat pe o macara din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea, la o înălţime de aproximativ 25 de metri, şi ameninţă că se aruncă în gol, la faţa locului ajungând mai multe echipaje de la Poliţie şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care încearcă să îl convingă să coboare, transmite news.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, este vorba despre un bărbat în vârstă de 35-40 de ani, care la această oră se află pe o macara din centrul oraşului Râmnicu Vâlcea.

La faţa locului se află poliţişti, jandarmi şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, cu o autoplatformă.

Cătălin Popescu a mai spus că urmează să fie adusă şi o pernă de salvare, care trebuie luată însă de la ISU Dolj, ISU Vâlcea nemaiavând în dotare un astfel de echipament.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea a mai spus că echipele de intervenţie negociază cu bărbatul, aflat la o înălţime de 20-25 de metri, în încercarea de a-l determina să coboare.

BĂRBATUL A FOST COBORÂT DUPĂ DOUĂ ORE DE NEGOCIERI

Bărbatul care joi dimineaţă a urcat pe o macara aflată pe un şantier din centrul municipiului Râmnicu-Vâlcea, ameninţând că se aruncă în gol, a fost coborât de către echipele de intervenţie, după aproximativ două ore, transmite news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Cătălin Popescu, a declarat că bărbatul a fost coborât cu ajutorul unei platforme de lucru la înălţime, iar în momentul în care a fost adus la sol a refuzat să facă orice declaraţie legată de motivele care l-au determinat să facă acest gest.

Bărbatul, care a stat pe macara peste două ore, la o înălţime de aproximativ 25 de metri, a fost predat poliţiştilor şi unui echipaj medical de la Serviciul de Ambulanţă.

Bărbatul, în vârstă de 35-40 de ani, a urcat, în jurul orei 7.00, pe o macara aflată pe un şantier unde se lucrează pentru amenajarea unui pasaj subteran, în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. La faţa locului au mers poliţişti, jandarmi şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, cu o autoplatformă.

Taguri articol


12