Autostrada A2, închisă din cauza viscolului

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Autostrada A2, închisă din cauza viscolului

Administrație 17 Ianuarie 2017 / 19:15 2363 accesări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că marți, în jurul orei 19.00, din cauza zăpezii şi a viscolului, a fost închisă A2 Bucureşti -Constanţa şi autostrada A4 Ovidiu - Agigea.

„Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează participanții la trafic că, începând cu ora 19.00, autostrada A2 va fi închisă circulației rutiere”, se arată într-un comunicat transmis marți de CNAIR.

Decizia de închidere a fost luată împreună cu Poliția Rutieră „din cauza viscolului și a vizibilității extrem de reduse, spre zero, care odată cu căderea nopții pot ridica probleme serioase în timpul deplasării conducătorilor auto”, precizează CNAIR. „Menționăm că este absolut necesar ca toți conducătorii auto să respecte indicațiile și recomandările Poliției Rutiere, precum și restricțiile instituite și să evite deplasările în zonele afectate de codul galben de viscol și ninsori”, se mai arată în comunicatul citat.

Începând cu ora 22.45 traficul rutier a fost restricţionat pe A2 tronsonul Feteşti – Constanţa, pe sensul către litoral, din cauza viscolului. „Precizăm că, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, ninge viscolit şi vizibilitatea este extrem de scăzută, iar pentru siguranţa participanţilor la trafic şi pentru a permite curăţarea suprafeţei carosabile în mod eficient traficul pe A2 rămăne restricţionat“, conform comunicatului Centrului INFOTRAFIC.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de Twitter, @CNADNR.

De asemenea, sunt închise şi următoarele sectoare de drumuri naţionale:

JUDEŢUL CĂLĂRAŞI:

DN 3 BRĂNEŞTI(JUDEŢUL ILFOV) - FUNDULEA - CĂLĂRAŞI ;

DN31 CĂLĂRAŞI – OLTENIŢA;

DN4 BUCUREŞTI – OLTENIŢA.

JUDEŢUL CONSTANŢA:

DN 22 LUMINA – MIHAI VITEAZU;

DN 2 A OVIDIU - HÂRŞOVA.

JUDEŢUL GIURGIU:

DN5B GIURGIU – GHIMPAŢI;

DN61 GIURGIU – CREVEDIA MARE

DN41 REMUŞ – OLTENIŢA.

JUDEŢUL IALOMIŢA:

DN3A FETEŞTI –LIMITĂ CU JUDEŢUL CĂLĂRAŞI (LEHLIU);

DN2C SLOBOZIA – LIMITĂ JUDEŢUL BUZĂU (TOVĂRĂŞIA);

DN21A ŢĂNDĂREI – LIMITĂ BRĂILA (INTERSECŢIE CU DN21)12