Bărbat căutat de trei zile în munţi, găsit mort, lângă Predeal

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat căutat de trei zile în munţi, găsit mort, lângă Predeal

19 Ianuarie 2017 / 17:16 743 accesări

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Buzău, care a plecat marţi de la cabana Gârbova, a fost găsit mort, joi, de către salvamontişii şi jandarmii montani din Predeal. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ciprian Aldea, bărbatul de 49 de ani din comuna Pătârlagele (judeţul Buzău) a plecat marţi de la cabana Gârbova, în jurul orei 15.30 şi nu s-a mai întors.

„La orele 17.30, în urma unui apel pe 112 salvamontiştii şi jandarmii montani au demarat căutările. Bărbatul a fost căutat timp de trei zile, în toată această perioadă de timp folosindu-se inclusiv ATV şenilat din dotarea postului montan Predeal, efective ale Jandarmeriei Braşov şi Prahova şi salvamontişti. Joi, în jurul prânzului am fost anunţat de colegii de la postul montan Predeal că a fost găsit de ei, în teren, dar din păcate, decedat. A fost găsit la aproximativ 1.5 km de cabana Gârbova în zona împădurită şi nu pe traseul montan“, a spus Aldea.

Corpul bărbatului a fost coborât pe Valea Limbăşel şi a fost preluat de Salvamont Azuga, urmând să fie transportat la IML, potrivit sursei citate.

Taguri articol


12