Bărbat cercetat pentru părăsirea locului accidentului, soldat cu rănirea unei femei pe șoseaua Mangaliei din Constanța

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat cercetat pentru părăsirea locului accidentului, soldat cu rănirea unei femei pe șoseaua Mangaliei din Constanța

Eveniment 25 Februarie 2024 / 09:36 568 accesări

Un bărbat de 49 de ani este cercetat de poliție pentru implicarea într-un accident rutier la Constanța și părăsirea locului accidentului, eveniment soldat cu rănirea unei femei. Incidentul a avut loc pe șoseaua Mangaliei din Constanța, cercetările fiind în desfășurare.

"La data de 23 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia", precizează IPJ Constanța.

Astfel, la data de 22 februarie, în jurul orei 13.40, bărbatul ar fi condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța și ar fi fost implicat într-un accident rutier, lovind un alt autoturism, care s-ar fi deplasat în aceeași direcție.

Ulterior, bărbatul ar fi părăsit locul faptei.

În urma accidentului rutier a fost rănită o femeie, de 50 de ani, pasageră în celălalt autoturism, condus de o femeie, de 33 de ani.

Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.Ştiri recomandate

12