Bărbat cercetat pentru trafic de droguri. Vindea cocaină unor consumatori din Constanța, pentru sume între 500 și 1.500 de lei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat cercetat pentru trafic de droguri. Vindea cocaină unor consumatori din Constanța, pentru sume între 500 și 1.500 de lei

Eveniment 16 Mai 2024 / 07:00 641 accesări

Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada aprilie - mai 2024, în baza aceleași rezoluții infracționale, un bărbat ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, către consumatori din județul Constanța, diferite cantități de cocaină, pentru sume între 500 și 1.500 de lei.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au fost descoperite și ridicate o cantitate de cocaină, mai multe cântare de precizie și obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Marți, 14 mai, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore.

Ieri, 15 mai, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.Ştiri recomandate

12