Bărbat depistat la frontiera Negru Vodă cu un permis de conducere fals

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat depistat la frontiera Negru Vodă cu un permis de conducere fals

Eveniment 07 Decembrie 2023 / 11:30 594 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, un cetățean român care a prezentat pentru control un permis de conducere fals. În data de 06.12.2023, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au oprit pentru control, pe sensul de ieșire din țară, un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetățean român, în vârstă de 35 de ani.

Conducătorul autoturismului a prezentat pentru control un permis de conducere emis de autoritățile din Ucraina, asupra cărui polițiștii de frontieră au avut suspiciunea că este fals din cauza neconcordanțelor cu elementele de formă și fond specifice unui document autentic.

Astfel, în urma verificărilor s-a constatat faptul că este fals total, iar românul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză, polițiștii de frontieră, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.Ştiri recomandate

12