Bărbat găsit spânzurat în localitatea Conacu. Pompierii stingeau incendiul izbucnit la locuinţa acestuia

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Bărbat găsit spânzurat în localitatea Conacu. Pompierii stingeau incendiul izbucnit la locuinţa acestuia

Eveniment 15 Aprilie 2024 / 11:08 576 accesări

Un bărbat de 44 de ani a fost găsit de pompieri spânzurat în timp ce interveneau, în noaptea de duminică spre luni, pentru stingerea incendiului care cuprinsese casa acestuia din localitatea constănţeană Conacu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa, pentru stingerea incendiului s-au deplasat patru autospeciale cu apă şi spumă, o autoplatformă un echipaj SMURD şi un altul de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

"La locul intervenţiei a fost găsit un bărbat în vârstă de 44 ani, spânzurat într-o anexă a casei, acesta fiind declarat decedat de un echipaj SAJ", a informat ISU "Dobrogea".

Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 400 metri pătraţi, un autoturism în proporţie de 90% şi alte bunuri.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a transmis referitor la cazul de la Conacu, printr-un comunicat de presă, că bărbatul s-ar fi spânzurat după ce ar fi provocat incendierea locuinţei.

"După lichidarea incendiului, într-o anexă a imobilului a fost descoperit cadavrul unui bărbat, de 44 de ani. Din primele cercetări rezultă că acesta s-ar fi spânzurat, după ce ar fi provocat incendierea locuinţei", a precizat comunicatul IPJConstanţa.Ştiri recomandate

12